Installation af ladestander

Mangler du effektive lademuligheder i garagen eller på arbejdspladsen?

Professionel installation af ladestandere til private og erhverv

Med dét deciderede elbil-boom Danmark såvel som resten af verden har oplevet det sidste årti, er behovet for ladestandere naturligvis steget eksponentielt i samme ombæring. Ladestandere er skudt op i private garager og på offentlige samt private parkeringspladser. I takt med, at flere og flere investerer i en elbil frem for en konventionel bil på fossile brændstoffer, vil behovet stige yderligere.

Hvis du lige har købt en elbil og mangler en ladestander, står vi hos El-Kompagniet klar til at hjælpe dig med professionel montering og installation. Vi hjælper også virksomheder og kommuner med opsætning og installation af ladestandere på deres grunde. Som autoriseret el-installatører garanterer vi effektiv montering og fejlfri installation.

Når du står og har brug for en autoriseret elektriker, der med stor professionalisme kan montere og installere ladestandere, er vi et sikkert valg. Kontakt os for et godt tilbud.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Autoriseret el-installatør med stort kundefokus

Kundetilfredshed er grundstenen i El-Kompagniet. Vi arbejder altid med et fokus på dine specifikke behov, og anbefaler altid den bedste og mest optimale løsning for dig. Det sikrer nemlig de bedste resultater og de mest tilfredse kunder. Vi er med i hele processen, og sørger for at være klare og tydelige i vores kommunikation, så du ved, hvad der foregår.

Som autoriseret el-installatør er du altid sikret, at vores arbejde overholder strenge sikkerheds- og kvalitetsstandarder. Vores lange erfaring i branchen gør, at vi kan arbejde effektivt – men vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Det er din garanti for professionelt håndværk.

Få et godt tilbud i dag

Når behovet for en ladestander opstår, kan vi hos El-Kompagniet hurtigt rykke ud og hjælpe dig med professionel montering og installation. Kontakt os blot på telefon 23 23 03 13 eller på e-mail kontakt@el-kompagniet.dk. Så tager vi en snak om dine behov, og lægger en plan for dig – vi sørger selvfølgelig også for at komme med et godt tilbud.

Skriv til os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt