El-tavler

Udskiftning og opgradering af el-tavler foretaget af autoriseret el-installatør

Vi er eksperter i udskiftning af el-tavler

Det er nok sjældent, at man skænker sin el-tavle en tanke. Faktisk er det hjertet af din boligs elektriske system, der forsyner hvert rum, hver stikkontakt og ethvert elektrisk apparat med den strøm, vi nødigt kan undvære i hverdagen. Dog er det vigtigt at huske på, at el-tavler kan medføre betydelige sikkerhedsrisici, hvis de ikke er opdateret eller korrekt installeret.

Hvis du er træt af en forældet og ineffektiv el-tavle, der ikke fungerer optimalt og skaber en unødig risiko, kan vi hjælpe dig. Hos El-Kompagniet er vi eksperter i udskiftning af el-tavler, og hjælper private såvel som erhvervskunder med etablering af nye el-tavler og udskiftning af gamle el-tavler.

Du må ikke tøve med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på udskiftning af din el-tavle. Ring til os på vores telefon eller send os en e-mail allerede i dag.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud!

Benyt dig altid af en autoriseret elektriker

Når det handler om el-tavler, er lovgivningen meget klar. Alle grundlæggende el-installationer skal være udført af en autoriseret el-installatør. Det er både for din og for andres sikkerhed. Med en autoriseret og erfaren elektriker fra El-Kompagniet er du altid garanteret, at din nye el-tavle fungerer optimalt, og efterlever love, krav og bekendtgørelser – nye el-tavler inkluderer naturligvis den lovpligtige HPFI-afbryder.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en komplet udskiftning, eller blot brug for en opgradering af din nuværende el-tavle, tager vi gerne en samtale. Vi bistår altid med kyndig vejledning og rådgivning, så du træffer den helt rigtige beslutning.

Skal vi tage en snak om din opgave?

Om du er en privatperson med en enkelt el-tavle i dit hus, eller en større virksomhed med adskillige el-tavler i bygningen, kan vi hjælpe dig med at udskifte dem. Lad os endelig tage en samtale omkring din opgave – du kan ringe til os på telefon 23 23 03 13. Du kan også sende en e-mail på kontakt@el-kompagniet.dk eller benytte dig af kontaktformularen.

Skriv til os

Har du spørgsmål, så er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt